24 Ocak 2013 Perşembe

E-ticaret Sitemi etücar ve SEO hakkında bilgiler





Hızla yayılan yeni ticaret anlayışıyla hala tanışmadınız mı?

Sizler satış yapmak için müşterilerinizin ayağınıza gelmesini beklerken, rakipleriniz potansiyel müşterilerinizi kazanabilmek için online mecraya çoktan ulaşmış durumda.  Nasıl sizler bilgisayarlardan, tüm akıllı cihazlardan kopamıyorsanız müşterileriniz de sizler gibi. Her şeyi internet üzerinden araştırıp tek bir tıkla güvenli alışverişlerini gerçekleştiriyorlar. Müşterileriniz satın alımlarını online gerçekleştirirken sizler bu rekabetten uzak durmamalısınız. 

Küreselleştirmeye ayak uydurdukça ayakta kalabileceğinizi unutmayınız.

‘Ben yapamam, bana göre değil, benim anladığım işler değil, zarar ederim… ‘ gibi düşünceleri artık bir kenara bırakmanın vakti geldi. Herkesin yaptığı ve kazançlarını arttırdıkları bu yeni ticaret kültürünü sizlerin yapamaması için hiçbir sebep yok.

İhtiyacınız olan tek şey ürünlerinizin satışını gerçekleştirebilmek için kurulacak bir websitesi. Bu websitesi tüm e-ticaret sitesi özelliklerine sahip olmalıdır. Tasarımdan site güvenliğine, kolay erişebilirlikten website hızına, ödeme işlem kolaylığından bilgilendirme mail servislerine kadar tüm özellikleri taşımalıdır.

Sizin tek yapmanız gereken küçük bir bütçe ayırarak profesyonel bir e-ticaret sitesine sahip olmak. Siz mevcut işinizle meşgul olurken her şey hazır bir şekilde size sunulacaktır. Siz sadece karar verin…

Siteniz hazır. Ya sonrası?

Sonrasında sitenizin ziyaretçi alabilmesi için online reklam çalışmaları yapmalısınız. Bu konuda firmalardan destek alarak öncelikle Google Adwords, sonrasında Facebook ve diğer mecralarda reklamlarınız yayınlanır ve böylece  binlerce kişiye tek bir çalışmayla ve tek bir günde ulaşabilirsiniz. Reklam maliyetleri sizleri düşündürmesin. Çünkü kendi bütçenizi kendiniz belirleyeceksiniz. Bugün için 10 tl reklamlara ayırarak bu reklamdan gerçekleştirdiğiniz satışın karını ölçebilirsiniz. Kazandıkça daha çok reklam verecek ve daha çok kazanacaksınız. Bir noktada sabitlenecek ve bu nokta sizin maksimum kar seviyeniz olacaktır.

Rakipleriniz önünüze geçmesini engelleyin ve hemen profesyonel destek almaya başlayın.
Elektronik ticarette en önemli unsurlardan biride SEO dur Türkçe Tam karşılığı Arama Motoru Optimizasyonu olan Seo web sitelerin olmazsa olmazlarındandır aşağıda bir kaç referansımızı görebilirsiniz.