20 Nisan 2015 Pazartesi

Boşanma veya mahkeme kararı ile değişen Adınızı Facebook ta değiştirmek

 Facebook’ta en çok yaşanan sorunlardan biride herhangi bir nedenden soyadınızın değişmesi ve bazı soyadlarının facebook ca kabul edilmemesi bunun için Facebook giriş yaptıkdan sonra aşağıdaki linkten başvuruda bulunun fakat önceden resmi bir kimliğiniz taranmış olarak bilgisayarınızda kayıtlı bulunmalı çünkü bunu facebooka göndermek zorundasınız

* Bu linkler şu anda çalışmıyor kısa zamanda güncelleyeceğiz.

https://www.facebook.com/help/contact/561627100638621

kaynak:http://emrahyedekci.tumblr.com/

Eğer siz başaramıyorsanız Sosyal Medya destek için tıklayın

Facebook Doğrulanmış Sayfa Simgesi Talebi

Bu aralar en çok sorulan sorulardan biride bu Facebook da yönettiğim sayfaya nasıl doğrulanmış simgesi alabilirim. Yani Mavi Tık.

 Facebook'un kendi yardım sayfasında bulunduğunuz bölgede bu özellik kullanıma artık açılmıştır.

https://www.facebook.com/help/contact/342509036134712 bu linkten başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Sadece hesabınızın Facebook Doğrulama yani mavi rozet politikalarına uygun olması gerekmektedir. Facebook politikalar servisinden buna bakabilirsiniz. Tanınmış bir hesap olmanız hakkınızda otorite sitelerde haberler olması sanatçıysanız oterite müzik sitelerinde şarkılarınızın olması gibi kıstaslar göz önünde alınmaktadır en etkili yöntemlerden biride wikipedia sizin özgeçmişinizi yayınlıcak kadar sizi önemli görmüşse bu işlem biraz daha rahat olabilir.

instagram mavi doğrulama tıkı yani rozeti içinde kendi profilinizde şu adımları izlemeniz gerekmektedir. sağ üstte deki menü (hamburger menü üç çizgi şeklinde) oraya tıklıyoruz > Ayarlar > Hesap > Doğrulama talebi çıkan forumda istenilen alanları doldurmanız yeterlidir.

Facebook ve instagram yaklaşık aynı politikalara sahiptir

Twitter içinde www.sosyalmedyayonetimi.co firmasından destek alabilirsiniz.

Başarılar